Ми виробляємо дійсно хороші соуси, і їх ми зобов'язані донести до споживача.
Що буде плюсом:
• Досвід роботи в продажах.
• Досвід роботи з HoReCa.
• Розуміння про канал HoReCa і його гравців
Без чого буде важко:
• Результативні комунікативні навички.
• Базові навички виявлення потреб і роботи із запереченнями клієнтів.
• Уважність до деталей.
• Бажання продавати
Обов'язки:
Менеджер HoReCa сам вибирає потенційних клієнтів, сам веде переговори з особами, що приймають рішення.
Погоджує умови продажу (в рамках комерційної політики компанії).
Отримує замовлення і передає їх адміністратору продажів.
Контролює регулярні стоки у клієнта.
Робота - фултайм і відбувається в основному в полях і по телефону.
Чому ми:
У нас невелика команда, тому немає складних бюрократичних схем, у вас буде свобода і самостійність в ухваленні рішень.
Ви зможете продавати першокласні бренди Bonsai, Peri Peri, Salateria.
Заробітня платня - 30 000 грн
Якщо вас зацікавила дана позиція, надсилайте пару слів про свій досвід, бажану зарплату і мотивацію на: y_buznitskiy@vsesvit-group.com.ua
• Адреса: Київ
• Контакт: Юрій
• Телефон: +38 050 446 79 73